Beschikbaar vanaf
1 oktober 2017

Waarom?

Middel 11@4x

Teamwork

Middel 12@4x

Dining & Drinks

Middel 13@4x

Innovatie

Middel 11@4x

Teamwork

Een unieke competitieve teamstrijd in de Virtuele wereld. Tijdens de verschillende Virtuele spellen is samenwerking essentieel. Zodra je de VR-bril opzet, zie je de collega’s waar je per spelronde aan bent gekoppeld. Iedere Virtuele teamopdracht speel en communiceer je dus met andere collega’s – of misschien wel met je eigen baas!

Middel 12@4x

Dining & Drinks

Heerlijk tafelen in de ‘normale wereld’ met een 3 of 4 gangen menu onder het genot van een (of veel meer) drankjes. Na iedere gang nemen we je mee naar een nieuwe VR spelronde in een fictieve 360 graden omgeving. Genoeg tijd dus om jouw virtuele ervaringen te delen en het over andere zaken te hebben.

Middel 13@4x

Innovatie

Het is altijd moeilijk een nieuw bedrijfsuitje te bedenken wat niet al iemand heeft gedaan… Gegarandeerd dat je hier de eerste mee bent.

Betreedt een nieuwe wereld samen met je vrienden en collega’s en speel uitdagende teamopdrachten in virtual reality, waarin de zintuigen zicht en gehoor worden misleid en de lachsalvo’s de enige werkelijkheid zijn.

Totaal zijn het 5 rondes rondom uw heerlijke 3-gangen diner in de ‘normale wereld’.
Ons VR dinerspel is direct ook het enige spel in Nederland waar je niet de gehele avond met dezelfde teamspelers speelt. Wat dit uitje bijzonder maakt, is dat je niet alleen ‘samenwerkt’ met de mensen aan tafel, maar ook in virtual reality gekoppeld kan worden aan andere collega’s. Dat verhoogt de gewenste teambuilding. Je speelt voor je eigen team, maar op het moment dat de VR-bril wordt opgezet, kun je direct communiceren en samenwerken in virtual reality. Ja, ja..dit is pas echt vernieuwend!

Beschikbaar vanaf
1 oktober 2017

Featured in