Via deze pagina kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de details te bespreken.

Wanneer u een bestelling plaatst voor een VR Dining avond, krijgt u toegang tot de bibliotheek waar de virtual reality video’s in staan. Daarnaast kunt u ook de menu’s die als inspiratie dienen bekijken.

Helemaal niets! Wij zorgen voor alle technische ondersteuning die nodig is, VR Brillen, een virtual reality app en video’s. Alle video’s worden tegelijkertijd afgespeeld, zodat de gasten een gezamenlijke ervaring hebben.

Het personeel krijgt desgewenst instructie van ons over hoe anders te handelen dan op een normale avond. Zo moeten sommige gerechten op specifieke tijden worden uitgeserveerd. Daarnaast zal er een draaiboek worden aangeleverd dat door beide partijen kan worden ingevuld.

De gasten kunnen zowel direct bij uw restaurant of via de website van VR Dining reserveren. Alle reserveringen die via de website worden geplaatst worden doorgestuurd naar het e-mail adres dat u hebt opgegeven.

VR Dining kan worden gerealiseerd voor 30 tot 50 mensen per avond. Meer gasten is mogelijk, maar altijd in overleg.

Gasten betalen de VR Dining avond bij uw restaurant op locatie.

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem contact met ons op.