U kunt een ticket bestellen via onze website, op de deze pagina.

U ontvangt uw ticket en alle benodigde informatie per e-mail. Mocht u meer informatie nodig hebben kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Zie hiervoor ons contactformulier of de gegevens onderaan deze pagina.

Natuurlijk! De tickets worden naar uw e-mailadres verzonden, waarna u ze kunt uitprinten en cadeau kunt doen.

Het ticket voor VR Dining is overdraagbaar.

Helaas is het niet mogelijk om uw geld terug te krijgen. U kunt uw ticket wel doorverkopen.

Betalen gaat direct na het bestellen via iDeal.

Voor onze consumentenavonden is dit wel het geval. Wanneer VR Dining in een restaurant wordt georganiseerd, hangt dit af van het restaurant.

Het maximale aantal mensen waarvoor u tegelijk kunt bestellen is 6. Er kunnen natuurlijk wel meerdere bestellingen na elkaar geplaatst worden.

Natuurlijk kunnen we rekening houden met vegetarische en veganistische voorkeuren in het menu, maar helaas zijn sommige filmpjes niet goed te combineren met vegetarische of veganistische gerechten. Het zou dus kunnen zijn dat de filmpjes niet helemaal matchen met de ingrediënten op uw bord.

Als u een allergie hebt, kunnen wij daar natuurlijk rekening mee houden. Wij horen dan ook graag van tevoren wat wij voor u kunnen doen. We raden u aan daarvoor contact op te nemen met het restaurant waar u gaat eten, of met ons. Onze contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

VR Dining is ook voor kinderen een interessante ervaring. Het is wel belangrijk dat het kind de bril goed past. Wij raden aan daarom aan om nog even te wachten met kinderen die jonger zijn dan 12 jaar.

Het is inderdaad moeilijk om sommige gerechten te combineren met een virtual reality ervaring, omdat u niet ziet wat er op uw bord ligt. Hier hebben we echter handige oplossingen voor gevonden, zoals amuselepels die u gemakkelijk kunt oppakken. Daarnaast zijn er ook ervaringen die vóór of ná het gerecht worden beleefd.

Tussen de gerechten en filmpjes door is genoeg tijd om met elkaar te praten. De filmpjes zijn dan ook een leuk gespreksonderwerp!

Via deze link kunt  u de agenda bekijken op onze website. Daar kunt u gemakkelijk vinden wanneer en waar het volgende evenement plaatsvindt.

In verband met de visuele intensiteit van Virtual Reality moeten we helaas melden dat VR Dining niet voor u geschikt is.

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem contact met ons op.